KURUMSAL

BİZE ULAŞIN

İlham Veren Enza Home Book’un Yeni Sayısı Yayınlandı

Kasım 2020

Estetik, kalite ve rahatlığı buluşturan tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home’un tüketicilere dekorasyona dair uygulanabilir, yenilikçi fikirler sunarak ilham vermek amacıyla hazırladığı Enza Home Book’un yeni sayısı yayınlandı.

Yaşam alanlarına şıklık katmak isteyenlerin tercihi Enza Home, hayatını sadeleştirmek, minimal bir tarza sahip olmak isteyenlerin 12 Temmuz Dünya Basit Yaşama Günü’nü kutluyor. Tüm dünyada kutlanan bu gün, modern zamanların bilgeliği olarak da tanımlanan basit yaşam konusunda farkındalık kazandırmayı hedefliyor. Basit bir yaşamın ilk adımının evlerden geçtiğini bilen Enza Home, küçük metrekarelere sahip, daha minimal evleri tercih edenler için altın değerinde önerilerde bulunuyor.

Metrekarenin dar olması, yaşadığınız alanın şık, rahat ve fonksiyonel olmasına engel değil! Doğru ürünler ve doğru renklerle yaşam alanlarının çok keyifli mekanlara dönüşebileceğinin altını çizen Enza Home mimarlarından İç Mimar Necati Berk Sütçü, işin sırrının alanları doğru şekilde kullanmaktan geçtiğini hatırlatıyor. Mekanı görsel olarak bölümlere ayırmanın alanı daha ufak ve şekilsiz algılamamıza yol açacağını belirten Sütçü, dekorasyonda kullanılan ürünlerde bir bütünlük sağlayarak mekanı daha kullanışlı hale getirmenin mümkün olduğunu söylüyor.

Sosyal alanda kısıtlamalar ve yasaklarla birlikte daha fazla zaman geçirdiğimiz evlerimiz artık bize rahat bir sığınma alanı sunan mekanlar olmaktan çıkıp iş, eğitim ve sosyal buluşmaların kısacası tüm hayatımızın merkezi haline geldi. Bu bilinçle Enza Home Book’ta yer alan konseptlerde de huzur veren dingin mekanlar yaratmaya, konforu artırılmış, rahat ve işlevsel ürünlerle birlikte şıklığa odaklanıldı.

Enza Home Book doğal, ferah ve göz alıcı dekorasyon kurgularıyla herkesin vakit geçirmekten keyif duyacağı mekanlara hayat veriyor. Enza Home Book’ta yer alan yeni koleksiyonlarda şıklığın yanı sıra yüksek konfor sunan malzemelerin kullanımı, yemek ve yatak odalarında göz alıcı ve fark yaratan tasarım detayları, zengin renk seçenekleri ve modül alternatifleri göze çarpıyor. Yeni koleksiyonda ahşap, metal ve lüks kumaşlar gibi birçok farklı tasarım öğesinin birlikte kullanımı dikkat çekiyor. Tasarımlarda nitelikli malzemeler, renkler, desenler, geometrik kurgular, sezon trendlerini yaşam alanlarına taşıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda dijital versiyonu da yayınlanan Enza Home Book’a, App Store ve Google Play’den de ulaşılabiliyor.

Favorilerim
ENZA'NIN İLHAM VEREN DEKORASYON DÜNYASINI TAKİP EDİP
YENİLİKLERDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN E-BÜLTENİMİZE KAYDOLUN..

Bu form için doldurulan iletişim bilgileri Yataş Grup güvencesi altındadır. Gizlilik taahhütü çerçevesinde 3. kişilerle paylaşılabilir. Bülten üyeliği kapsamında paylaşmış olduğunuz bilgiler KVKK politikası kapsamında işlenecektir.