KURUMSAL

BİZE ULAŞIN

Yaşamı Keyfe Dönüştüren Yeni Tasarımlar Yine Enza Koleksiyonu’nda

Ekim 2020

Konforlu ve şık tasarımlarıyla yaşam alanlarında fark yaratan Enza Home’un yeni reklam filmi yayına girdi. Yeni reklam filminde, Enza Home şıklığında buluşan ve farklı tarzlara sahip üç kadının, evlerindeki yeni mobilyaların keyfini çıkardığı mutluluk anlarını gözler önüne seriyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, yeni koleksiyonunu keyifli bir reklam filmiyle tanıtıyor. Yeni Enza Home koleksiyonundaki birbirinden şık tasarımların yer aldığı reklam filmi, farkı tarzlara sahip üç kadının evlerinde geçirdikleri keyifli anlara tanıklık ediyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Caro Emerald'ın “Back It Up” şarkısı eşliğinde dans eden kadınlar, Enza Home’un en yeni mobilyalarıyla dekore ettikleri evlerinin mutluluğunu yaşıyor. Reklam filmi, ünlü yönetmen Kıvanç Barönü imzasını taşıyor.

Reklamın Künyesi:
Reklam Veren: Enza Home (Yataş Grup)
Reklam Veren Yetkilileri:< Selmin Gündoğdu, Diğdem Cengiz Gürsel, Dilek Toyga, Yasemin Özğan
Reklam Ajansı: A Graphic Design
Yaratıcı Yönetmen: Yılmaz Kurt
Yaratıcı Grup: Serdar Çalkaya, Vaner Şensever
Müşteri İlişkileri: Özden Albayrak Durmuş
Yapım Şirketi: Hacıyatmaz Film
Yönetmen: Kıvanç Barönü
Müzik:Caro Emerald / Back It Up
Görüntü Yönetmeni:Jean Paul Seresin
Tayfur Sonkaya / Elif Özdemir
Sanat Yönetmeni: Özüdoğru Cici
Post Prodüksiyon:Hacıyatmaz Film
Medya Ajansı: Mindshare World
Kullanılan Mecralar: Televizyon, internet

Favorilerim
ENZA'NIN İLHAM VEREN DEKORASYON DÜNYASINI TAKİP EDİP
YENİLİKLERDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN E-BÜLTENİMİZE KAYDOLUN..

Bu form için doldurulan iletişim bilgileri Yataş Grup güvencesi altındadır. Gizlilik taahhütü çerçevesinde 3. kişilerle paylaşılabilir. Bülten üyeliği kapsamında paylaşmış olduğunuz bilgiler KVKK politikası kapsamında işlenecektir.